You are currently viewing Τι κοινό έχει το μυαλό μας με μία χωματερή και ένα σπα?

Τι κοινό έχει το μυαλό μας με μία χωματερή και ένα σπα?

Μπορεί να γίνει και να είναι και τα δύο. Όχι ταυτόχρονα όμως.

Συνήθως και όπως συχνά παρατηρούμε η πλειοψηφία των ανθρωπίνων μυαλών είναι μια χωματερή, ένας σκουπιδότοπος. Νοητικός, συναισθηματικός, ψυχολογικός. Γιατί πολύ απλά, στην διάρκεια της ζωής μας μαζεύουμε “σκουπίδια” τα οποία πολύ σπάνια ξεφορτωνόμαστε. Γιατί οι άλλοι άνθρωποι μας φορτώνουν τα δικά τους “σκουπίδια” για να ελαφρύνουν όσο και όπως μπορούν. Και το ίδιο κάνουμε και εμείς σε έναν ατέρμονο φαύλο κύκλο.

Επιβάλλεται να σπάσει αυτός ο κύκλος πριν τα “σκουπίδια” αυτά μας ακινητοποιήσουν με το βάρος τους και τελικά μας συνθλίψουν. Το ότι ξεφορτώνουμε κάποια “σκουπίδια” που και που, δεν είναι αρκετό. Το ότι τα κοιτάμε και τα αναγνωρίζουμε κάποιες φορές, δεν είναι αρκετό.

Χρειάζεται να τα δούμε και όχι απλώς να τα κοιτάξουμε, να τα αναγνωρίσουμε και να προσδιορίσουμε το πώς καταλήξαμε να τα κουβαλάμε συνειδητά ή ασυνείδητα. Και αφού το κάνουμε αυτό, αρχίζουμε να αφήνουμε κάτω και να πετάμε μακριά ένα ένα τα “σκουπίδια”, ποτέ όμως σε άλλους ανθρώπους.

Ο σκουπιδότοπος του μυαλού μας αρχίζει να καθαρίζει, να αναπνέει και να βλέπει πέρα από το βουνό των “σκουπιδιών ” του. Και πολύ σύντομα μετατρέπεται σε ένα γαλήνιο, ήρεμο και χαλαρωτικό σπα που μπορεί να ανταπεξέλθει λογικά και αποτελεσματικά τις όποιες αντιξοότητες και ταυτόχρονα να απαγορεύει την εκούσια ή ακούσια εκφόρτωση “σκουπιδιών” από άλλους προς εμάς.

Πώς γίνεται αυτή η διαδικασία?

Με τις εκπαιδευτικές συνεδρίες mBRAIN μαθαίνουμε πως να μετατρέψουμε την χωματερή του μυαλού μας σε ένα υπέροχο υπερπολυτελές ιδιωτικό σπα στο οποίο έχουμε τον πλήρη έλεγχο για το ποιος θα μπει και τι θα κάνει.

Ανακτήστε τον έλεγχο της σκέψης σας με το mBRAIN System και τον Νεύρο – Γλωσσικό Προγραμματισμό!!!

By Alex Roudos NLP